Werken bij CROP. jij ziet meer in cijfers

Wij zijn op zoek naar jou

Zie jij ook meer in cijfers?

Werken bij CROP betekent werken met cijfers, maar vooral met mensen. Want achter ieder cijfer zit een verhaal. Zodra je aandacht hebt voor het verhaal, kun je pas echt een ondernemer verder helpen. Daar draait het uiteindelijk toch om?

Martine van Manen

Martine van Manen

supervisor bij CROP in Ede

Mijn naam is Martine van Manen en ik werk sinds 2009 bij CROP in Ede. Wat werken bij CROP zo bijzonder maakt, is dat je als medewerker het gevoel hebt, dat je vanaf het eerste moment meetelt.

De focus ligt niet alleen op wat nodig is voor de organisatie. Het is minstens zo belangrijk hoe je als medewerker je talenten kunt benutten en verder ontwikkelen. Er zijn binnen CROP voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zonder dat de balans tussen werk en privé ernstig verstoord wordt. Natuurlijk zijn er in bepaalde tijden van het jaar pieken in werkdruk, maar die vind je overal. Voor mij is het vooral belangrijk, dat het werk voldoende uitdaging biedt en afwisselend is. CROP blijft de veranderingen in de markt monitoren en speelt daarop in. Van de medewerkers wordt verwacht, dat altijd de hoogst mogelijke kwaliteit geleverd wordt. En loop je ergens tegenaan? Dan is er altijd iemand bereid om je te helpen. Ook dat is CROP. Een fijne werkomgeving, met gezellige collega’s. Waar iemand nog iets voor een ander overheeft.

Wil je meer weten over werken bij CROP en in contact komen met Martine?
Connect op LinkedIn

Onze cultuur

Aandacht geven

Wat is jouw ambitie? Waar ben je goed in, wat vind je lastig? De antwoorden op deze vragen vertellen een verhaal. Als we je verhaal kennen, dan pas kunnen we vooruit.

Onze cultuur

Hulp bieden

Het gevoel dat je er alleen voor staat? Dat kan niet de bedoeling zijn. Wij geloven dat je met hulp van anderen pas optimaal kunt groeien. Dat geldt voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s.

Onze cultuur

Mogelijk maken

Niet achterom kijken, maar vooruit. Daar houden we van. We denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Op die manier maken we ambities mogelijk.

Join us!

Vacatures

Bekijk het overzicht met openstaande vacatures.